Tablet PC

Čvrsti koliko mogu biti - Beskonačno prilagodljivi

Tablet PC

Tanki i lagani s performansama poslovne klase

Tablet PC

Ultra pristupačni s bogatom funkcionalnošću

Tablet PC

DURABOOK robusni Notebook i Tablet PC računala za teške uvjete rada nastali su iz čiste potrebe za PC uređajima robusne i čvrste konstrukcije koji mogu, ne samo preživjeti oštre uvjete rada na terenu, nego biti otporni i na neočekivane opasnosti kao npr. pad, udarce, vibracije, kišu ili prašinu.

U odnosu na konvencionalne Laptop/TabletPC računare, Durabook PC uređaji su dizajnirani za najteže uvjete rada na otvorenom, s izrazitim robusnim karakteristikama za najzahtjevnije radne okoline. Durabook robusni Tablet PC uređaji s LCD ekranom vidljivim na najjačem suncu, nastavljaju raditi i u situacijama u kojima bi tradicionalni PC uređaji bili teško oštećeni. To ujedno znači manji ukupni trošak i povoljniji povrat investicije za cjelokupni radni vijek uređaja.

Koristite ih u svim vremenskim uvjetima, uz dodatnu sigurnost vaših podataka u velikoj većini predvidljivih i nepredvidljivih situacija koje se mogu očekivati kod primjene na otvorenom.

Predstavljamo familiju DURABOOK robusnih uređaja.

Durabook

Mobilna tehnologija za pružanje konkurentskih prednosti

Predvođeni veteranima industrije s više od 35 godina, imamo iskustvo i znanje za isporuku inovativnih rješenja visokih performansi koja zadovoljavaju sve vaše potrebe. Durabookova robusna računala osiguravaju da dobijete ono što i očekujete, namjenske uređaje za svakog profesionalca.

Z14I robusni Laptop

Z14I robusni Laptop

Čvrst koliko može biti. Beskonačno prilagodljiv.

Više
S14I Robusni Laptop

S14I Robusni Laptop

Jedan korak iznad polu-robusnog

Više
S15AB Robusni Laptop

S15AB Robusni Laptop

Najtanji i najlakši u svojoj klasi

Više

 

Tableti

Izrađeni da zadovolje povećane potrebe industrijskih klijenata, Durabook robusni tableti kombiniraju vrhunske performance računala s izdržljivošću, visokom fleksibilnošću i svestranim značajkama prema vojnim standardima.

Napravljeni za sve situacije


Svaki Durabook tablet dolazi s neupitnom sigurnošću, postojanom izdržljivošću i neuobičajeno visokim performansama. S Windows® operativnim sustavom otkrit ćete da su jednako jednostavni za korištenje kao i vaši osobni uređaji. Napravljeni solidno i čvrsto, za izazovne situacije, ovo nije samo rekonstrukcija potrošačke tehnologije. Umjesto toga, ova su prijenosna računala dizajnirana posebno za vaše poduzeće i okruženje.

U11I robusni Tablet

U11I robusni Tablet

Napravljen za sve. Sve u jednom.

Više
R11 robusni Tablet

R11 robusni Tablet

Tanak i lagan s performansama poslovne klase

Više
R11L robusni Tablet

R11L robusni Tablet

Ultra pristupačan s bogatom funkcionalnošću

Više