@ Mailing lista

Koje god bilo vaše područje interesa; profesionalne antene i pribor, laserska mjerenja dužina i visina, kvalitetna rješenja za siguran transport i skladištenje vaše skupocjene opreme, pa čak i navigacija na moru i kopnu, mi možemo vaš posao učiniti lakšim i zabavnijim.

Obratite nam se za dodatne informacije

Atrax d.o.o.
Čikovići NN 138
HR - 51215 Kastav

tel.:   +385 51 687 426
fax:   +385 51 687 427
mob: +385 91 624 6240
email: info@atrax.hr

Uvjeti korištenja

Pri svakom korištenju ovih web stranica, podrazumijevamo da se slažete s uvjetima navedenim u nastavku, te da ih prihvaćate.

Zaštita privatnosti:

  • Svi osobni podaci koje nam dostavite su dobrovoljni. Atrax ne prodaje, prenosi, ili otkriva vaše osobne podatke nikome izvan Atraxa osim u točno definiranim zakonskim slučajevima.

Autorska prava:

  • Sadržaj ovih web stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada Atraxu ili je u vlasništvu trećih osoba.
  • Sve informacije na ovim stranicama ostaju u vlasništvu Atraxa, te se bez odobrenja Atraxa ne mogu kopirati, umnožavati, mijenjati, analizirati, reproducirati, niti prenositi u bilo kojem obliku, mehaničkom, ili elektronskom, uključujući fotokopiranje i snimanje.

Odricanje od odgovornosti

Iako je svaki napor učinjen da informacije dostupne na ovim stranicama budu istinite i vjerne, sveukupni podaci na našim web stranicama su samo informativne prirode i ne predstavljaju zakonsku, ili bilo koju drugu obvezu.
Ovim stranicama pristupate na vlastitu odgovornost. Ni u kom slučaju se Atrax neće smatrati odgovornim za bilo koje propuste, ili štete koje mogu proizaći iz informacija s ovih stranica, bile one direktne, ili posljedične, čak i u slučaju da je Atrax unaprijed znao za njih.
Pridržavamo pravo promjene bilo kojeg dijela teksta, cijena, ili tehničkih karakteristika bez prethodne najave.

Završne odredbe:

Ovi uvjeti korištenja su finalni i ekskluzivni ugovor između Atraxa i posjetitelja naših web stranica, te utvrđuju sve odgovornosti kojima Atrax pokriva sadržaj stranice.
Sve eventualne sporove Atrax će nastojati riješiti prijateljskim putem. Ukoliko to ne bude moguće, nadležan je odgovarajući sud u Rijeci.

 

Zahvaljujemo na vašoj posjeti.

copyright: 2009 Atrax d.o.o. - sva prava pridržana