@ Mailing lista

Koje god bilo vaše područje interesa; profesionalne antene i pribor, laserska mjerenja dužina i visina, kvalitetna rješenja za siguran transport i skladištenje vaše skupocjene opreme, pa čak i navigacija na moru i kopnu, mi možemo vaš posao učiniti lakšim i zabavnijim.

Obratite nam se za dodatne informacije

Atrax d.o.o.
Čikovići NN 138
HR - 51215 Kastav

tel.:   +385 51 687 426
fax:   +385 51 687 427
mob: +385 91 624 6240
email: info@atrax.hr

Nalazite se na: atrax.hr - svi proizvodi - Profesionalni GPS/GNSS uređaji :

Iskustva korisnika - SXBlue GPS

Dalekovod

 

"U početku smo testirali razne DGPS opcije i WAAS signal se dokazano najbolje probijao kroz naše guste krošnje. Kratki zastoji su se povremeno dešavali, ali je tehnologija ugrađena u  SXBlue GPS omogućila cjelodnevni rad praktično bez prekida" .
J.D. Irving Ltd., New Brunswick, CANADA

"Naša se efikasnost na terenu zbog pouzdanog prijama i jednostavne upotrebe drastično povećala... Efikasnost u uredu je također povećana zbog korekcija u realnom vremenu".
American Forest Management, USA

"Za naš trenutni posao uvođenja optičkih vlakana u francuske domove, za prikupljanje podataka na terenu pažljivo smo odabrali SXBlue II GPS prijamnik. Ovo samostalno rješenje pokazalo se kao vrlo precizno u realnom vremenu s EGNOS-om, nudeći istovremeno neusporediv odnos uloženo-dobijeno. Uz veliku jednostavnost uporabe na terenu dodatno smo profitirali od visokog nivoa naknadne podrške".
Jean-Marc Congré ,
Axione (a division of Bouygues Construction), FRANCE

"Po mom mišljenju, SXBlue II GPS je najbolje DGPS rješenje danas na tržištu. Možemo se konstantno osloniti na ispodmetarsku preciznost za kartografiranje naših stupova za visoko naponsku mrežu. SXBlue II također koristimo za kartografiranje naših pristupnih putova  u rekordnom vremenu, direktno u našu GIS aplikaciju na tablet PC računalu. Jednostavno izvanredno"!
Hydro-Quebec, TransEnergie Division, Quebec, CANADA

"Mi šumari moramo nositi jako puno opreme sa sobom kao što su kaliperi, razna geodetska oprema, kutije za ručak, vodu za piće itd.  SXBlue II je veoma kompaktan i lagan za nošenje u šumskim uvjetima. Mi mislimo da je SXBlue II de-facto standard za MSAS DGPS prijamnik u japanskim šumama".
Gifu Federation of Forest Cooperatives, JAPAN

"Testirali smo SXBlue II i usporedili ga s post-processing uređajima u najtežim šumarskim okolnostima za koje znamo. Izuzetno smo zadovoljni s SXBlue II GPS-om i njegovim radom s WAAS-om".
State of Pennsylvania, USA

"Prije četiri godine počeli smo s upotrebom jeftinih WAAS prijamnika za široku potrošnju, ali smo se nakon 60 dana prebacili na kartografske WAAS prijamnike zbog problema u preciznosti. 225 000 stupova i četiri godine kasnije još uvijek koristimo iste SXBlue GPS prijamnike".
Portland General Electric, Oregon, USA

"Naše SXBlue prijamnike koristimo gotovo godinu dana. Uspoređujući ih sa skupljim GPS proizvodima koje smo koristili ranije, SXBlue je podigao našu produktivnost na nivo koji nismo očekivali. Koristeći ga na otvorenom i u šumama sjeverne Alberte, nismo uštedjeli novac samo nabavkom tih prijamnika, nego i  ušteđenim radnim satima s veoma malim postotkom vremena stajanja zbog nepovoljnog prijama satelita. Također smo uvidjeli prednost čistog protoka diferencijalno korigiranih podataka u realnom vremenu, direktno u naš GIS software".
Alberta Plywood Ltd. (a subsidiary of West Fraser Mills Ltd.), Alberta, CANADA

"Izmjerili smo otprilike 500 postrojenja s Bluetooth ispodmetarskim WAAS prijamnikom i Windows Mobile sakupljačem podataka. Bežična je tehnologija eliminirala probleme s povezivanjem, a SXBlue također ima COAST tehnologiju  dosljedno pružajući ispodmetarske rezultate, čak i na područjima sa slabom vidljivošću WAAS satelita".
State of Minnesota, USA

"Inkorporirali smo Geneqov SXBlue II GPS u naš podatkovni sustav za obuku vozača na trkalištu. Za naše primjene, Bluetooth je neophodan kako bi sistem što lakše premjestili iz jednog trkaćeg vozila u drugo. Na nekim vozilima, sa čvrsto montiranim motorom koji radi na visokim okretajima, vibracije se nisu mogle izbjeći. SXBlue II nije imao nikakvih poteškoća, a dugotrajna baterija omogućila je cjelodnevnu upotrebu sistema za testiranje, bez prekida. Najvažnije od svega, SXBlue II nam daje preciznost koju trebamo  za suptilne razlike u trkaćim putanjama, plus prikaz podataka vozila u realnom vremenu s EGNOS-om, omogućujući našim vozačima trenutan povrat informacija o brzinama i vremenima odvajanja na raznim ključnim djelovima staze".
Eugene O'Brien Racing School, UNITED KINGDOM

"Pouzdanost signala je vjerojatno 95%. Izvrstan prijam duž šumskog puta. Diferencijalno korigirana datoteka bez post-processinga. To je OGROMNA ušteda u vremenu".
US Forest Service, USA

"Koristimo SXBlue II GPS već dvije godine za utvrđivanje koordinata za naša trajna istraživanja u šumama centralne Europe. Nije bilo nikakvih problema u dobijanju signala upotrebom EGNOS-a čak i pod gustim krošnjama. Ovaj uređaj ima vrlo visoki odnos kvalitete i cijene".
Czech University of Life Sciences, Faculty of Forestry and Environment, CZECH REPUBLIC