@ Mailing lista

Koje god bilo vaše područje interesa; profesionalne antene i pribor, laserska mjerenja dužina i visina, kvalitetna rješenja za siguran transport i skladištenje vaše skupocjene opreme, pa čak i navigacija na moru i kopnu, mi možemo vaš posao učiniti lakšim i zabavnijim.

Obratite nam se za dodatne informacije

Atrax d.o.o.
Čikovići NN 138
HR - 51215 Kastav

tel.:   +385 51 687 426
fax:   +385 51 687 427
mob: +385 91 624 6240
email: info@atrax.hr

Nalazite se na: atrax.hr - svi proizvodi - Laserski daljinomjeri - TruPulse :

Laserski daljinomjer TruPulse 360

TruPulse 360 - profesionalna snaga u malom pakovanju

    
TruPulse 360, najnoviji proizvod renomirane tvrtke Laser Technology Inc. (LTI) - USA, je lagan, vodonepropusan i izuzetno moćan profesionalni laserski daljinomjer. Izraz "laserski daljinomjer" je gotovo uvreda za uređaj takvih mogućnosti. Na tržištu postoji veći broj laserskih daljinomjera koji precizno mjere udaljenost, ali i ništa više. Obično su ograničenog dometa i mogućnosti.

"TruPulse 360" ide puno dalje, kombinirajući sofisticirane funkcije mjerenja daljina s izvrsnom optikom uz uvećanje od 7X,  senzorom nagiba, RS232 konektorom, Bluetooth opcijom (samo TruPulse 360B), elektronskim kompasom i dovoljno ugrađene inteligencije za izračunavanje razmaka između dvije udaljene točke (tzv. "missing line").

Samo mjerenje je vrlo jednostavno i svodi se na to da držite TruPulse na jednom oku, usmjerite križić u okularu na cilj i pritisnete dugme za okidanje.

Možete trenutno izmjeriti udaljenost po kosini (nagibnu udaljenost), inklinaciju i azimut*, a uređaj sam izračunava horizontalnu udaljenost i visinu - sve samo s jednim okidanjem.

Najkompaktniji i najraznovrsniji laserski daljinomjer na planeti

Serija 360 posjeduje ugrađeni elektronski kompas koji vam omogućuje mjerenje azimuta i prikaz extra opcije nazvane "missing line" odnosno razmaka između dva udaljena cilja. Ova jednostavna rutina koja zahtijeva dva okidanja, trenutno izračunava udaljenost, nagib i smjer azimuta (otklon od sjevera) između dvije udaljene točke. Upotrebom naše ekskluzivne TruVector kompas tehnologije, sada možete dobiti najpreciznije moguće mjerenje azimuta bez obzira iz kojeg položaja, ili nagiba okidate. Niti jedan drugi laser s kompasom to ne može učiniti.

Svi TruPulse modeli imaju ugrađeno rješenje za izračunavanje visine bilo kojeg cilja uz samo 3 okidanja. Obzirom da vaša zadnja dva okidanja samo mjere kut od vrha do dna, nemate potrebe za potpuno čistim pogledom do vašeg cilja, već on može biti i djelomično pokriven.

Za prebacivanje podataka u bilo koji kompatibilni "data collector", možete koristiti standardni RS232 serijski priključak na uređaju, ili Bluetooth koji se nalazi u "B" modelima. Svako okidanje automatski prenosi (download) kompletne podatke koji se sastoje od horizontalne, nagibne i vertikalne udaljenosti, stupnja inklinacije, i vrijednosti azimuta*. Ta se mjerenja mogu upotrijebiti i za udaljeno pozicioniranje cilja kada TruPulse spojite s GPS-om, ili za dodavanje visinske vrijednosti kao atributa u GIS-u. Za povećanu stabilnost koristite fotografski navoj za montiranje TruPulsa na tronožac, ili monopod.

Uz superiornu optiku s povećanjem slike od 7X, biti ćete uvijek sigurni da vršite ispravno mjerenje do odabranog cilja. Ako ste ikad imali dvojbe oko rezultata vaših mjerenja, možete naizmjence koristiti, "najbliži" (closest), ili "najudaljeniji" (farthest) režim mjerenja kako biste bili sigurni da laserski senzor ignorira nepoželjne prepreke koje se mogu naći, bilo ispred, ili iza vašeg cilja.

Što još možemo reći o TruPulse seriji laserskih daljinomjera. Npr. da je kompaktnih dimenzija i male cijene? Da su korisnici tvrdili da se kupovina isplatila već na njihovom prvom projektu? TruPulse 360 je pravi užitak za upotrebu. Lagan i džepnog formata, izuzetno je jednostavan, brz i intuitivan. Koristi 2 standardne alkalne baterije za 43 000 okidanja i nikad nećete imati problema sa pronalaženjem satelita. Za profesionalnu upotrebu TruPulse 360 je praktično nezamjenjiv i jedan je od najboljih mjernih instrumenata na svijetu.

TruPulse serija ukratko:

  • Mjeri udaljenost, visinu, missing line* i azimut*
  • Vrlo je ekonomičan i stane u džep od prsluka
  • Prikazuje sva mjerenja i izbornike direktno u tražilu s ekranom
  • Integrira se s profesionalnim GPS uređajima i popularnim GIS softwerom
  • *Odnosi se samo na TruPulse 360 modele

    Pogledajte TruPulse 360 demo