@ Mailing lista

Koje god bilo vaše područje interesa; profesionalne antene i pribor, laserska mjerenja dužina i visina, kvalitetna rješenja za siguran transport i skladištenje vaše skupocjene opreme, pa čak i navigacija na moru i kopnu, mi možemo vaš posao učiniti lakšim i zabavnijim.

Obratite nam se za dodatne informacije

Atrax d.o.o.
Čikovići NN 138
HR - 51215 Kastav

tel.:   +385 51 687 426
fax:   +385 51 687 427
mob: +385 91 624 6240
email: info@atrax.hr

Nalazite se na: atrax.hr - svi proizvodi - Laserski daljinomjeri - TruPulse :

Laserski daljinomjer TruPulse 200

Malen i lagan, profesionalni laserski daljinomjer TruPulse 200  nudi "ciljanje-kroz-leću" eliminirajući probleme s paralaksom, tako da ste sigurni da laserska energija putuje istim putem kao i vaša linija pogleda. S kristalno čistom optikom i uvećanjem od 7x, te podacima na ekranu tražila, ne morate nikad skidati oko s vašeg cilja.

S integriranim senzorom nagiba (inklinometar), možete uvijek izmjeriti horizontalnu udaljenost, bez obzira na nagnutost uređaja prilikom mjerenja, kao i visinu bilo kojeg objekta s automatskom rutinom od 2 koraka, čak i kada je cilj djelomično pokriven.

Podešavanje dioptrije okulara omogućuje ugodno gledanje za korisnike s dioptrijskim, ili sunčanim naočalama. TruPulse 200 laserski daljinomjer je otporan na vodu i prašinu, dolazi standardno opremljen s RS 232 serijskim priključkom za prijenos podataka na PC, PocketPC, ili na vaš profesionalni GPS uređaj, dok model TruPulse 200B za tu svrhu dodatno nudi Bluetooth komunikaciju.Područja primjene TruPulse 200:

 

Isporuka sadrži:

  • Laser Technology TruPulse 200 laserski daljinomjer
  • Uzica za nošenje oko vrata
  • Futrola za pojas
  • Upute na hrvatskom jeziku
  • Jamstvo 12 mjeseci