@ Mailing lista

Koje god bilo vaše područje interesa; profesionalne antene i pribor, laserska mjerenja dužina i visina, kvalitetna rješenja za siguran transport i skladištenje vaše skupocjene opreme, pa čak i navigacija na moru i kopnu, mi možemo vaš posao učiniti lakšim i zabavnijim.

Obratite nam se za dodatne informacije

Atrax d.o.o.
Čikovići NN 138
HR - 51215 Kastav

tel.:   +385 51 687 426
fax:   +385 51 687 427
mob: +385 91 624 6240
email: info@atrax.hr

Nalazite se na: atrax.hr - svi proizvodi :

Laserski daljinomjeri - TruPulse

Kada možete izmjeriti ono o čemu govorite i izraziti to u brojkama, tada nešto i znate o tome. Ali ako to ne možete izraziti precizno, vaše je znanje približno i oskudno. To može biti početak razumijevanja, ali tek ste se počeli približavati onome što se zove znanost. - LORD KELVIN

Svaki naš laserski daljinomjer kao i svi Laser Technology proizvodi dizajnirani su kako bi vam predali informacije koje su vam potrebne unutar par sekundi. Koliko je ona vegetacija udaljena od dalekovoda? Koje su GPS koordinate one šahte? Koliko je slobodnog prostora ispod mosta? Radoznali umovi žele znati, a naši proizvodi nude odgovore.Laserska tehnologija bez reflektora se danas koristi u širokom opsegu profesionalnih mjerenja na terenu. Od mjerenja udaljenosti, visine, ili nagiba do provjeravanja smjera azimuta, ili udaljenih pozicija s GPS-om, Laser Technology proizvodi vam mogu pomoći u svemu navedenom. Naši laserski daljinomjeri su idealan alat za šumarstvo, gospodarenje prirodnim resursima, generalnim građevinskim mjerenjima, razminiranje površina, u elektroprivredi, telekomunikacijama... GIS sve više postaje značajan dio svih ovih disciplina, a korištenjem naših lasera za prikupljanje podataka na terenu, možete uštedjeti dragocjeno vrijeme, novac i resurse.


Sada, kada su vremena teška, morate, više nego ikad, početi razmišljati o alternativnim mjernim alatima. Ekonomski uvjeti u svijetu zahtjevaju od svakoga da poveća produktivnost korištenjem što manjeg broja resursa i sredstava. Zato je naše geslo "Mjerite više. Hodajte manje" ujedno i razlog našeg postojanja. Ograničenja kod klasičnih metoda mjerenja su vas već dovoljno usporavala. Dani mjernih traka, mjernih kotača i mjernih letvi su prošli. Budućnost profesionalnog mjerenja je već tu na dohvatu ruke.

Zatražite našu ponudu i počnite štediti vrijeme i novac, odmah.

Atrax d.o.o. je ovlašteni distributer za Laser Technology laserske daljinomjere za RH